Oma’tje geniet na.

Ons superlieve jarige Oma’tje Sjuulke heeft gisteren een heerlijke dag gehad met veel lekkers, knuffels en extra kusjes. Ook kreeg ze zelfs lieve app’jes. #sjuulkewerdveertienjaar #datiswelhonderdinmensenjaren #veelkaarstjesopdetaart #blazenmaar #alleslagroomtegenhetplafond

Ze werd verwend met een aantal toffe kado’tjes waaronder een perzikkleurige badstof handdoek waar ik haar naam in bonte stofjes van katoen op wil gaan naaien, een hele lieve zachte knuffel in de vorm van een slapend schaapje en een échte ‘Honden-Adventskalender’.

Dus vanaf 1 december a.s. mag mevrouwtje elke dag een vakje openmaken tot aan kerst. Achter ieder luikje bevindt zich een overheerlijk hondenkoekje. Nu vindt Sjuulke dat het nog heeel lang wachten is tot 1 december. Tja….nog even geduld hebben moppie! De koekjes rennen niet weg en ze zijn nog goed tot mei 2021.

Sjuulke vond het jarig zijn gisteren zó leuk dat ze vandaag ook heel graag nog een beetje jarig wil zijn.

En dat mag! Want zoals ik wel vaker zeg: We zijn allemaal IEDERE dag een beetje jarig dus mogen we dat ook gerust iedere dag een beetje VIEREN!

Hoewel ons Oma’tje wat moeizamer opstaat, haar oortjes niet meer zo best werken (al denk ik echt dat ze ons soms straal voor de gek houd) en alles wat trager gaat, doen haar lieve twinkeloogjes het nog onwijs goed. Voor Sjuulke dus nog géén brilletje op haar eigenwijze speurneus.

Liefs van Essie & Sjuulke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *