Dromen zijn géén bedrog! ♥

Waarom een blog!?Allereerst omdat ik het áltijd al superleuk heb gevonden om te schrijven, van korte verhaaltjes, leuke anekdotes tot gedichten.  Het schrijven van een (kinder)boek óf hobbyboek lijkt me trouwens ook waanzinnig leuk…….wie weet, ooit!

Ten 2e omdat ‘Essie’ hier al zo lang over loopt te dromen én fantaseren dat het tijd werd er EIN-DUH-LUK eens aan te gaan beginnen. ♥ Bedenk dat ieder verhaal ooit begonnen is met het schrijven van de eerste paar woordjes….. #erwaseens #nietdenkenmaardoen

Ten 3e omdat mijn creatieve brein nooit stil staat, overloopt van verhalen, (woord)grapjes, ideeën en ik heel veel zin heb deze de wereld in te slingeren. Want ja,  ik zou ze wel allemaal voor mezelf kunnen houden maar hoe egoïstisch zou dat zijn? 😉

Ten 4e omdat het héél fijn is om hier echt alles te kunnen bundelen wat ik graag wil neerschrijven, knippen en plakken.
Social media zoals Facebook en Instagram zijn toch wat vluchtiger. Je post iets maar dat blijft hooguit voor 1 dag of de eerste paar dagen hangen en dan is het ‘nieuws’ alweer vervlogen.

Mijn eigen blog zie ik als een verhalenvertellend fotoalbum waarbij je ten alle tijden op je gemak door heen kunt bladeren, kijken, lezen, ideeën & inspiratie opdoen, herinneringen kunt ophalen onder het mom: Het kan maar het moet niet! #hiermoethelemaalniets #maarhetmagwel

Verder wil ik iedereen dolgraag stimuleren om zelf ook iets creatiefs te gaan doen. Liefst elke dag. Maakt niet uit wat, doe iets wat jij leuk vindt en waar jij héél blij van wordt. Dat werkt aanstekelijk voor jezelf om nog meer creatiefs te gaan doen én het geeft veel inspiratie aan andere crealievelingen. Echt!!

Iets zelf maken is niet alleen leuk, je leert er veel van, het smaakt zeker naar meer en het geeft je ook nog eens veel voldoening. Leer, maak & inspireer! #keeropkeer #elkadagweer #maargeengekopieër

Voor mij is een dag pas echt geslaagd, als ik met mijn hoofd en handen weer iets moois zelf heb gemaakt. Of het nu iets is met naald en draad, verf, knoopjes, stofjes, viltstiften, papier…als ik iets aan het maken ben, ben ik op mijn allergelukkigst.

Mijn creatief motto is dan ook niet voor niets:
“Een dag niets gem(h)aakt, is een dag niet geslaagd!”

Heel veel plezier hier op mijn blog!

Liefs Esther -X-