TIJD VOOR FEESTJES

Alles staat klaar voor het 1e Feestje van deze week. Atelier is opgeruimd én vanavond heb ik trouwe haaksters uitgenodigd om samen met mij te komen proosten op mijn website “Hondje Droompje Feestje” die vorige week vrijdag, 18 januari 2019, na lang zwoegen eindelijk de lucht in ging! ??

De heppie haaksters gaan vanavond voor de verandering niet haken maar STIPPEN! ?? en kletsen, lachen, allerhande lekkers snoepen en vooral samen genieten en er, samen met Sjuulke én mij, een mooi feestje van maken ?? Het liefste had ik jullie allemaal uitgenodigd maar dat past helaas niet….daarvoor is mijn atelier te klein ?

Daarom mogen jullie hier een beetje meegenieten. ?

Alles staat klaar in mijn atelier voor het feestje van vanavond!

Morgenavond het 2e feestje van deze week, dan Proost ik nog een keertje op de website, dan samen met familie en vrienden ????????? Verder komt er nog een leuke GIVE-AWAY aan komend weekend én zal er morgenavond een nieuw blog voor jullie klaar staan ?

Foto links: Hierboven enkele lieve cadeautjes want bij Feest horen niet alleen slingers, taart en vrolijke gasten ? Foto midden: mijn assistente Sjuulke helpt mee uitpakken. Foto rechts: …nog meer verwennerij, zelfs aan Sjuulke is gedacht. Lief hè? Zonder Sjuulke ook geen ‘Hondje Droompje Feestje’.

#feestfeestennogeensfeest #hondjedroompjefeestje #feestjes #giveaway #nieuwblog #zoooleukallemaal 

Fijne avond leukerds!!

De lieve haakvriendinnetjes driftig aan het stippen. #stipperdestipperdestip ?

Maak er zelf ook een feestje van vanavond! ??? #eenlekkerzakjeduyvisvooralserergensandersnogeenfuifis ?

Liefs Essie & sjuulke ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *